Pe cuvant de spioana

După ce a trebuit să renunţe la primul ei prieten, Josh, tot ce-şi doreşte acum Cammie este un semestru liniştit. Dar asta e mai uşor de spus decât de făcut când eşti elevă la cea mai bună şcoală din lume… pentru spioane: Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale.

După ce este învinuită pentru o breşă în securitate care pune în primejdie statutul ultra-secret al şcolii, Cammie şi prietenele ei află că şcoala lor urmează să găzduiască o serie de musafiri misterioşi — nume de cod: Blackthorne. Şi, în curând, fetele se strecoară prin pereţi şi coridoare secrete, montează microfoane şi dispozitive de urmărire şi iau amprente pentru a afla adevărul despre Blackthorne şi pentru a o disculpa pe Cammie. Şi chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta ţintele sunt mai dificile (şi mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie — şi iubita ei şcoală — mai mare ca niciodată. (Completarea mea: pana la urmatorul volum care este, daca se poate, si mai misto decat acesta si decat primul volum)

Ce cred eu: Mi-a placut. Si mi-a placut mult. Nu, nu Zach e motivul.. eh, bine ,poate un pic :D. Dar serios, a fost smecher, si amuzant, si mi-a facut ziua frumoasa. :)) O carte care te inveseleste, este o carte buna. Trust me on that. Atat am avut de spus, Zach este =p~ hm..ce spuneam? Da, deci personajele devin din ce in ce mai simpatice, iar noul proiect al celor 4 fete, Cammie, Bex, Liz si Macey este extrem de incitant. Nota mea, 4 din 5 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s