Daca ti-as spune ca te iubesc, ar trebui sa te omor

Cammie Morgan este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică — evident, tipică doar dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică.
Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru… spioane! Iar Cammie, chiar dacă vorbeşte fluent paisprezece limbi străine şi este capabilă să omoare pe cineva în şapte feluri diferite cu mâinile goale, habar n-are ce să facă atunci când întâlneşte un băiat obişnuit, care crede că şi ea este o fată obişnuită.
Sigur, Cammie poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond. Dar va reuşi oare să se descurce într-o relaţie cu o persoană care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea?

Ce cred eu: Ok, cartea a fost super tare. M-am distrat incredibil citind-o, si m-a facut sa ma simt..o spioana. Da, stiu, ma ia durerea de spate in secunda in care ridic piciorul la o inaltime mai mare de un metru, dar eu tot ma simteam o spioana :)). Cammie Morgan este un personaj incredibil de amuzant, facand din ea, evident, personajul meu preferat. Asta nu inseamna ca nu le plac si pe Liz, Bex (<3), Macey (snoaba enervanta pe care o voi adora in volumele urmatoare), Joe Solomon, Josh, directoarea Rachel. Si da, acel eprsonaj enervant, care ma streseaza mereu exista. Nu se putea altfel; Se numeste Tina Walters, si este incredibil de enervanta. Bine, intrec masura 😀 Dupa ce am sa le citesc, recitesc si rerecitesc, am sa organizez un concurs avand ca premiu aceasta serie, dar pana atunci, blogul meu va fii citit de milioane de oameni (ha, ce-ar mai fi? :)). ) Nota mea 3 din 5. 🙂 Este o nota buna, mai buna decat prima mea nota la chimie (2) :))

Reclame

2 gânduri despre „Daca ti-as spune ca te iubesc, ar trebui sa te omor

    • Am vazut pe mai multe bloguri recenzii ale acestei carti si unele erau de bine, altele de rau. Depinde si de om, dar vreau sa-ti spun ca mie chiar mi-a placut primul volum din Fetele Gallagher. Este usurel, amuzant, plin de actiune, o faza sau doua lacrimogene, si extrem de dragalas (mai ales Macey:> ) Si stiu cum e faza cu cartile. Eu am inceput vreo 5, si n-am timp de niciuna. Stii vreo vraja prin care sa pot opri timpul in loc? As fi recunoascatoare :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s